Infoframe

Webshop

De magnetische wissellijst, waar vorm en functionaliteit samenkomen.

Onze reis begon toen de Stefan Tabak ons uitdaagde om de verouderde webshop, nieuw leven in te blazen en de 1000 productvariaties op een gebruiksvriendelijke manier tot leven te brengen.

Met een als basis het nieuwe logo hebben we een huisstijl ontwikkeld en een pakkende slogan bedacht.

“Met ons magnetisch Infoframe, blijft elke boodschap hangen!”

De kick-off

De webwinkel is een essentieel onderdeel van het bedrijf. Aangezien de wereld steeds meer digitaliseert, was de vindbaarheid cruciaal, maar de oude webshop scoorde niet goed meer in zoekmachines.

Het was overduidelijk dat er iets moest gebeuren! Samen hebben we een plan opgesteld en binnen korte tijd de webwinkel weten te realiseren.

Gezamenlijk hebben we gekeken welke afbeeldingen nodig waren om duidelijk te maken wat een Infoframe is. Daarom kozen we voor een combinatie van een fotosessie en een animatie die het product in actie toont.

Fotografie en video

De animatie laat duidelijk zien hoe het product werkt. Het één, twee drietje komt dan ook duidelijk terug op de website en laat het gemak zien van het product.

1. Openen
2. Plaatsen
3. Sluiten

Review van het bedrijf:

Vanuit ons bedrijf Infoframe, was ik op zoek naar de juiste partij, die voor mij zowel de website kon ontwerpen, foto’s kon maken en videografie kon leveren. Dit alles om ons product zo goed als mogelijk over te brengen op de klant.

Stefan Tabak – Infoframe