Kachelsplaatsen.nl

Website – fotografie – video

Kachelsplaatsen.nl kwam bij mij terecht met de vraag: Wij willen graag een website die gebruiksvriendelijk is en laat zien wie zijn zijn.

Een project zonder identiteit, een blanco canvas dat wachtte om gevuld te worden met visie en innovatie. Bij KachelsPlaatsen.nl hebben we precies dat gedaan. Zonder bestaand logo of herkenbare huisstijl zijn we vanaf de eerste penseelstreek begonnen om een merk te creëren dat niet alleen opviel, maar ook een blijvende indruk achterliet.

Vanaf scratch beginnen was een uitdaging die we met volle creativiteit omarmden. Elke stap was een kans om een unieke identiteit te vormen, een verhaal te vertellen en een esthetiek te bouwen die de essentie van KachelsPlaatsen.nl weerspiegelde.

De kick-off

Wat opvalt in de markt van houtkachels en installatie bedrijven is dat weinig aandacht schenken aan het “wie zijn wij” verhaal. Veel bedrijven komen onpersoonlijk over, dat is juist een kans die wij met kachelplaatsen.nl willen bedienen. Door je identiteit als persoon en bedrijf te tonen, laat je zien dat je authentiek bent. Dit wekt vertrouwen bij klanten, omdat ze het gevoel hebben dat ze te maken hebben met een echt en oprecht bedrijf.

Fotografie en video

Het project is recent gelanceerd, momenteel zijn we bezig met de foto’s en video’s. Dit proces zullen we bijhouden en diverse projecten in Nederlands vast leggen om zo een verhaal te vertellen aan de potentiële klanten.

Review van het bedrijf:

Fijne samenwerking en doet een stap extra voor de klant. Duidelijk in zijn afspraken die hij altijd na komt.

Lennart & Alex – Kachelsplaatsen.nl