Umagine Friesland

Website

Wat is er nou makkelijker dan een offerte aanvragen op één plek? Dat was het idee van de eigenaren van Offerte.frl. Het concept is niet uniek maar ze hebben er voor gekozen om het regionaal te houden. Daarnaast onderscheiden ze zich van de rest door in gesprek te gaan met bedrijven uit de regio. Hiermee selecteren ze betrouwbare partijen waarop Offerte.frl en haar klanten kunnen vertrouwen. Het concept is eenvoudig, op een plek een offerte aanvragen. Of het nou gaat om een aanvraag voor zonnepanelen, dakkapellen of het aanleggen van een tuin. Op Offerte.frl vindt u de juiste match!

De kick-off

Vanaf de start zijn wij betrokken bij dit project. We hebben mee gedacht in het concept en hebben een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website gemaakt waarop particulieren en bedrijven een aanvraag kunnen doen.

Van de aangesloten bedrijven weten wij dat ze altijd een stapje extra doen voor u. Wij selecteren de beste optie voor u, onze partners zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Met de kleur samenstelling zorgen wij voor een betrouwbare uitstraling. Via de offerte pagina kunnen bedrijven een aanvraag doen en deze komt dan binnen bij 4 geselecteerde en betrouwbare partijen die aan de slag gaan met het opstellen van een offerte.