Umagine Friesland

Website – fotografie – video – online marketing

De eigenaren van Umagine Friesland zijn al meerdere jaren actief in de wereld van verduurzaming. In een snel groeiende markt is zichtbaarheid essentieel, en een website biedt de sleutel tot het bereiken van klanten.

Umagine Friesland begreep heel goed dat er een stap genomen moest worden, maar had hierbij een partner nodig die ze hierin adviseert en ondersteund.

De oplossing? Een dynamische, opvallende website die de duurzame visie weerspiegelt en het persoonlijke karakter van het bedrijf laat zien.

De kick-off

Stap voor stap hebben we samen met Umagine Friesland een reis gemaakt van concept naar realiteit, waarbij we hun merkidentiteit hebben versterkt en een consistent verhaal hebben gecreëerd, zowel online als offline.

Alles begon met een diepgaande verkenning van hun waarden en doelen. We doken in het hart van hun bedrijf, analyseerden hun visie en vertaalden die naar een strategie die de kern raakte. Onze eerste focus lag op het vertalen van het bestaande logo en het gebruik ervan als basis voor de visuele indentiteit.

Van daaruit hebben we de fundamenten gelegd voor hun online aanwezigheid. We ontwikkelden een website die niet alleen informatief was, maar ook hun identiteit omarmde. Met een fotoshoot hebben we het persoonlijke karakter van het bedrijf tot leven gebracht.

Momenteel loopt dit project nog steeds en zijn we maandelijks bezig met het vullen van de beeldbank en ondersteunen wij bij adverteren op Google en het bedenken van leuke acties. Voorbeelden van de huidige landingspagina voor de actie vind je hier: Umagine Friesland Actie Landingspagina

Fotografie en video

Voor de indentiteit was het belangrijk om een duidelijk beeld neer te zetten wie Umagine Friesland is. Voor Umagine Friesland hebben we verschillende fotoshoots gehad op locatie van de klant. Daarnaast hebben we als ondersteuning beelden geschoten van uit de lucht met de drone.

Hiernaast een voorbeeld van de video die ingezet is op de landingspagina’s.

Review van het bedrijf:

Voor je hele pakket moet je hier zijn! Zeer goede foto- en videograaf! Proffesionele websitebouwer en ook nog eens een goede voice-over! Prachtig werk geleverd tot zover en nog mooie vooruitzichten! Weet goed te vertalen wat de klant wilt, ook al weet de klant het zelf nog niet eens! Meer dan alleen een aanrader!!

Marc Haven – Umagine Friesland

Animatie zonnepanelen: